WISSELBEPLANTING

WISSELBEPLANTING

Wisselplanten bloeien het rijkst van allemaal; er zijn geen planten die zo lang aan één stuk doorbloeien als eenjarigen. Door een eindeloze variatie is het mogelijk ieder jaar een geheel nieuw kleurenfestijn te creëren. En dus telkens weer een totaal nieuwe uitstraling te bewerkstelligen. Juist in openbaar groen, publieksparken, landgoederen, bedrijventerreinen en bij andere speciale evenementen, komen eenjarigen uitstekend tot hun recht.

Wisselbeplanting geeft direct een extra dimensie aan een woon-/werkomgeving, een park, gebouw en past zowel in een bosrijke als in een open omgeving. Bovendien laat wisselbeplanting zich bij uitstek combineren in een (bestaande) vaste aanplant. De toepassing is veel groter dan in eerste instantie gedacht wordt, hangplanten in een volle grondaanplant, een oeverplant in de zandgrond, een eindeloos zoemen en fladderen van bijen en vlinders. Deze veelzijdige plantengroep draagt bij aan de biodiversiteit en laat bij uitstek de seizoenen kleuren.

,,Niet zoals bij de traditionele perkplanten waarbij je al snel de associatie met platgeslagen kleurvlekjes hebt, maar wisselbeplanting die vanaf aanplant tot ver in de herfst het plantvlak mooi in bloei zet en een natuurlijke uitstraling geeft”. ,,Het creëren van boeketten met wortels in de grond.”

~ Joyce Oomen

Joyce Oomen
Bloomingbusiness BV
Overaseweg 43
4836 BA BREDA

+31(0)6 - 517 120 48
+31(0)76-762 00 20
info@bloomingb.nl
kvk 51829223

Route

 inrit via Heiakkerpad
Google Maps

Onze tuin is alleen
op afspraak te bezoeken!